Handelsbetingelser

Betingelser for donationer og sponsorater

Generelle betingelser

Fortrydelsesret
Der er under normale omstændigheder ingen fortrydelsesret på donationer.

Registrering af oplysninger 
Baobab Fonden registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med donationen. Oplysningerne videregives ikke, men Baobab Fonden beholder oplysninger i fem år ifm. regnskabet. 

Reklamationsbehandling 
Klager over fejl/problemer ved donationen skal rettes til:

BaoBab Fonden 
Toldbodvej 1 
6700 Esbjerg

Tlf.: 75 45 97 58

E-mail: baobab-@-baobabfonden.dk


Ansvar vedr. website og service 
Baobab Fonden kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift.

Generelt om donationer
Du vil modtage en kvittering pr. e-mail/brev, når din indbetaling er registreret. Da der er tale om frivilligt arbejde, kan der gå op til 5 arbejdsdage, før din donation er behandlet.

Du kan følge de enkelte projekter på fondens hjemmeside. Efter den årlige rejse til Burkina Faso  udsendes en rejsebeskrivelse til fondens donatorer med information om, hvordan det går med de enkelte projekter.

Skole- og uddannelsessponsorater
Beløb til små og store børn går til at betale skolepenge, tøj og skolemateriale. I grundskolen dækker sponsoratet desuden et mindre beløb til skolens kantine, så alle elever får et varmt måltid hver dag.

Sponsorater, som er givet i perioden 1. september til 31. januar, vil træde i kraft med det samme.

Sponsorater, der er doneret i perioden 1. februar til 30. august, vil først træde i kraft pr. 1. september eller efter aftale.

Der kommer mail/brev fra mig som en lille påmindelse...

Når et barn afslutter grundskolen og derefter rykker op blandt de store, stiger sponsoratet til 1.125 kr. i stedet for 375 kr. Sponsorer bliver skriftligt orienteret herom.

Orientering om sponsorbørn
Ved et sponsorats begyndelse modtager du et billede og information om barnet, desuden vejledning ang. kontakt med sponsorbarnet, hvis det ønskes.

Hvert år udsendes status ang. det enkelte sponsorbarns skolegang og den unges uddannelse.

Opsigelse af skolesponsorater

Vi henstiller til, at sponsorer følger et barn i hele skoleperioden. Hvis det ikke er muligt, vil jeg gerne vide det tidligt i skoleåret, så der er mulighed for at finde en ny sponsor til at fortsætte med betalingen af de skolepenge, som mange forældre har så svært ved at betale.